tag:blogger.com,1999:blog-173841444071528640.post7550432536853293184..comments2024-02-17T05:50:53.267-08:00Comments on Ave KÖÖK: Marineeritud tomatidAvehttp://www.blogger.com/profile/14297304307800864162noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-173841444071528640.post-39776443683293976782023-09-19T06:24:41.516-07:002023-09-19T06:24:41.516-07:00👌👌Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-173841444071528640.post-51565843046485739512023-08-08T23:00:47.731-07:002023-08-08T23:00:47.731-07:00Pestuna praeahju, ahju panen 120-150, u 20 minti s...Pestuna praeahju, ahju panen 120-150, u 20 minti samap ajal kui purki pandav asi podiseb pliidil. Kaaned samal ajal podisevad teises potis vee sees , käärid ka otsapidi seal samas sees. Marinaad või letsho või mistahes tõstan tulelt maha ja käterätiga tõstan purgi ahjust ja laen täis manti. Kääridega tõstan kaane sealt podisevast veest välja purgile peale. Tagurpidi käterätile. Ja siis järgmine purk ahjust välja.Täitmise ajaks saab kõik pliidi välja keerata, pole vaja elektrit raisata täitmise ajaks.Lihtne ja aastaid toimib.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-173841444071528640.post-74352806978078076532022-12-03T00:30:41.286-08:002022-12-03T00:30:41.286-08:00 Nii tore, et jagate niii kenal moel retsepti, hea... Nii tore, et jagate niii kenal moel retsepti, hea teada, kuidas edasi saan tegutseda!<br />Aitäh!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-173841444071528640.post-47146678464685450312021-08-22T02:11:17.858-07:002021-08-22T02:11:17.858-07:00Purkide kuumutamine:
Pestud purgid panen praeahju ...Purkide kuumutamine:<br />Pestud purgid panen praeahju pannile,ahju kuumus 100 umbes.On seal, kuni tõstan koos panniga pliidile ja kohe panen ka kuuma purki valmistatud hoidise.Nii alati iga hoidise juures<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05723250469562739115noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-173841444071528640.post-20221949368117919192021-08-12T03:02:43.397-07:002021-08-12T03:02:43.397-07:00suured tänud retsepti eest!
suured tänud retsepti eest!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12949660864699557081noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-173841444071528640.post-36227940533767872020-09-23T01:40:06.743-07:002020-09-23T01:40:06.743-07:00Kuidas ma neid purke kuumutan? Purke tuleb kuumuta...Kuidas ma neid purke kuumutan? Purke tuleb kuumutada enne kindlasti et need oleksid steriilsed, ehk siis keevas vees keeta. Kus ma neid selle järel kuumutan kui tomatid juba purgis? Jääb vähekene arusaamatuks.Algajahttps://www.blogger.com/profile/09513970334878066908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-173841444071528640.post-47526261110798129972020-09-21T04:50:17.682-07:002020-09-21T04:50:17.682-07:00Ma olen selle retsepti härgi palju kordi teinud. K...Ma olen selle retsepti härgi palju kordi teinud. Kasutan 30% äädikat alati. Heleryhttps://www.blogger.com/profile/13095125834122005279noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-173841444071528640.post-49643256956443998342020-09-16T08:21:17.030-07:002020-09-16T08:21:17.030-07:00Mis protsendiline äädikas? Selle oleks võinud kirj...Mis protsendiline äädikas? Selle oleks võinud kirja panna :)Anonymousnoreply@blogger.com