Aastaid on olnud minu lemmikuks Cafe Boulevardi (Olümpia) pohla-martsipanipärg. Ma ei teagi miks ma pole varem seda ise proovinud teha, kuid nüüd tegin järgi. Tulemus oli üsna sarnane, väga maitsev! Pohlasi oleks võinud isegi rohkem lisada, neid mul sügavkülmas küll :)
Pärmitaigna tegemisel kasutasin sama retsepti, mis eelmises kringlis. Lahti rulitud taigna määrisin kergelt sulavõiga ja vahele läks umbes 150g martsipani ja paar peotäit külmutatud pohlasi. Keerasin kõik koos rulli, lõikasin rulli pooleks ja põimisin kokku. Küpsetasin 190 kraadi juures, kuni kringel oli kuldkollane. Pealt võõpasin tuhksuhkrust ja veest tehtud võõbaga ja riputasin peale röstitud mandleid :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar