kolmapäev, 26. august 2009

Ühepajatoit hakklihaga


Hakklihaga ühepajatoit valmib kiiresti ja on üks korralik kõhutäis :) Erit maitsev tuleb siis, kui aedviljad on veel oma aiast ;)

Vajad:
1 värske kapsapea
1 kaalikas
2-3 porgandit
peotäis värskeid herneid
1 sibul
6-7 keskmist kartulit
400g hakkliha
50-70g võid
tilli
peterselli
soola
pipart
umbes 1 klaas vett
Valmistamine:
Sulata poti põhjas või, lisa sinna hakitud kapsas ja kuumuta aegajalt segades. Puhasta ja haki porgandid, kaalikas ning lisa kapsale. Kuumuta veel kõiki asju võis ja lisa ka herned.Lisa nüüd vesi ja hauta kaane all. Nüüd koori ja tükelda kartul, lisa hautisele. Kuni ühepajatoit haudub pruunista pannil sibul ja prae hakkliha juurde, maitsesta soola ja pipraga . Lõpuks sega kõik kokku ja maitsesta. Hauta veel mõni minut, kuni kõik on pehme, lõpuks sega hulka hakitud maitserohelist.

6 kommentaari:

  1. Nii! Esimene minu ühepajatoit ja tuli nii hea, et sõin isegi :D
    PS. Ma pole kunagi ühepajatoitu söönud... :P Aga näed, inimene teab, mis on hea :P


    Aitäh!

    VastaKustuta
  2. Meie pere vaiedamatu lemmik :) Olen seda retsepti juba sügisest saati järginud ja nüüd otsustasin retsepti avaldajat kiita :) Tõepoolest parim ühepajatoit :)

    VastaKustuta
  3. Tänan ilusate sõnade eest! Üritasin ka oma lapsi aedvilju sööma saada just selle toiduga, kuid oleme alles poolel teel :)

    VastaKustuta
  4. Tuli välja väga kvaliteetne ja isegi maitsev - tavaliselt endavaaritatud toidud eriti endal alla ei lähe, aga seekord esmakordselt tehtuna - hea retsept kui enam-vähem sellest kinnipidada. Igatpidi himuga söödav !

    VastaKustuta
  5. Aitähh Teile,oli abi ja mul tuli väga maitsev ühepajatoit,nüüd tuleb mees koju ja saab maitsva toidu ;)

    VastaKustuta
  6. Aitäh retsepti eest! Toit tuli väga maitsev. Kindlasti teen oma perele ühepajatoitu ka edaspidi.

    VastaKustuta