Vajad:
Vilma õhukesepitsa põhja pulbrit
200 ml vett
50 ml õli
300-400 ml Pomito pitsa ja pasta kastet ( müüakse 450 ml pakendis)
pool grillkana (küpsetatud kana)
100-150 g ananasi konservi (ilma vedelikuta)
4-5 päikesekuivatatud tomati poolikut
1 paprika
50 g musti oliive kivideta
50g sinihallitus juustu
2-3 küüslaugu küünt
3-4 tomatit
pitsamaitseainet
kuivatatud basiilikut
500g riivjuustu
Valmistamine:
Valmista pitsa põhi pulbrist, veest ja õlist. Suru taigen suure plaadi põhja. Määri põhi Pomito pitsa kastmega. Raputa peale puhastatud ja hakitud kana.Peenesta küüslaauk ja lisa pitsale. Lao peale ananassi kuubikuid, tükeldatud päikesekuivatatud tomateid, hakitud paprika ja viilutatud oliive.Murenda näppude vahel sinihallitusjuust ja lisa samuti. Lõika tomatid viiludeks ja lao pitsale, maitsesta pitsa maitseainega ja basiilikuga, kõige peale raputa riivitud juust. Küpseta pitsat ahjus pitsa-reziimiga, kui see puudub siis 180 kraadi juures, kuni on valmis. Lõpupoole on soovitav küpsetada alt küpsetus reziimil. Kokku küpseb umbes 25-30 minutit. Head maitseelamust!!!
sry aga minu arvates on pizza põhi kõige alus :) olen jändanud kõvasti aga lõpuks leidsin,et vee asemel sobib piim paremini ,loomulikult õhuke põhi.Ise tehtud taigen ikka kõikse parem.Kõike head.
VastaKustutaKindlasti olen nõus, et enda tehtud põhi ikka parim. Kuid mu mees suutis mind tõsiselt üllatada Vilma põhja pulbriga ;) Ta ei ole just palju köögis, seega talle andeks antav ;)))
VastaKustuta