Esmaspäev, 22. märts 2010

Magusad vahvlid

Selle retsepti järgi jäävad täpselt sellised magusad, krõbedad vahvlid, kuhu annab ka jäätist sisse panna. Mina teen alati topelt koguse :) Üks küpsetamine ja saab paar päeva krõbistada :)
Vajad:
2 muna
100-150g suhkrut
100g võid
1 tl vaniljesuhkrut
1/2 liitrit piima
250g jahu
Valmistamine:
Vahusta munad suhkruga, lisa vaniljesuhkur. Sulata või ja sega vahustatud munale. Sega vaikselt hulka vaheldumisi piim ja jahu. Taigen võiks enne küpsetamist veidi seista. Vahvleid krõbista nii sama või täida jäätisega :)

6 kommentaari:

  1. Ma sain ka just vanaaegse vahvlimasina omanikuks ja juba ootan, millal saaks küpsetama hakata ;P

    VastaKustuta
  2. Ja just nende vanaaegsetega jäävad kõige mõnusamad vahvlid :) Minul on küll üks uuem leiutis, kuid peaasi et vahvlid jäävad krõbedad ja magusad :)

    VastaKustuta
  3. Need on nii maitsavad, et kui teen topelt koguse sööme ikka kõik korraga ära. Väärt retsept!

    VastaKustuta
  4. Ma tegin ka retsepti järgi, aga pidin taignale umbes 300ml vett juurde panema. Muidu tuli nii paks taigen, et võinuks muffineid teha :)

    VastaKustuta
  5. väga head vahvelid mm jeah

    VastaKustuta