Kolmapäev, 17. veebruar 2010

Hernesupp

Hernesupp sai keedetud vastlapäevaks ja väga täpset retsepti polegi. Mõned õpetsusõnad sain emalt ja midagi oli meeles ka eelmisest supikeedust.Minu mäletamist mööda keetsin hernesuppi viimati 7-8 aastat tagasi :D
Vaja läks umbes 2-3 klaasi herneid.
Pool klaasi kruupe.
2 porgandid
1 sibul
700g lepasuitsu seakoot
loorberi leht
soola
Herned ja kruubid panin juba varahommikul likku. Koodi panin külme veega keema, vett lisasin umbes 2 liitrit. Koorisin vahu ja lisasin hakitud sibula, porgandid, herned, kruubid, loorberi ja soola. Suppi keetsin nii kaua, kuni kõik pehme. Puhastasin liha kondilt ja lisasin supile. Supp jäi tõesti hea ja peale kelgutamist sobis väga hästi:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar