kolmapäev, 9. september 2009

Šokolaadi muffinid väikse martsipaniga :)



See on väga lihtne retsept, kiirelt valmivad mahlased ja maitsvad muffinid. Selles retseptis ei tule midagi vahustada, ega sulatada, tuleb lihtsalt kõik kokku segada :)
Tegelikult on see Nigella retsept, kuid lisasin omaltpoolt veidi martsipani, kuna seda oli kodus parasjagu olemas :)

Vajad:
250g jahu
150g suhkrut
2,5 dl piima (250ml)
1 muna
85 ml õli
2 tl küpsetuspulbrit
2 spl kakaod
100g tumedat šokolaadi
100g martsipani
1 tl vaniljesuhkrut
Valmistamine:
Põhimõtteliselt tuleb kõik kokku segada, martsipan ja šokolaad tükeldada. Taigen võibki jääda kergelt tükiline, küpsedes läheb kõik ühtlaseks. Pane taigen muffini vormidesse ja küpseta 200 kraadi juures 10-20 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar