Pühapäev, 25. oktoober 2009

Saunaõhtu ciabattad väikse küüslauguga :)

Sügis on käes ja viirused liikvel, nüüd tasub küüslauku uhkelt kasutada. Meil söövad ka lapsed väga hea meelega küüslauguga toite ja see on hetkel kasulik :)
Ciabattasi saab katta ise meelepärase kattega ja ahjus üle küpsetades saab mõnusaid suupisteid. Imehästi sobivad soojad saiad just peale kosutavat sauna kergeks õhtueineks.
Vajad:
4 Ciabattat (Hagar)
veidi meelepärast võid (voimix vms.)
2-3 spl tomati-tšilli kastet (Maggi) või meelepärast ketsupit.
200g sinki (suitsusinki)
paar tomatit
basiilikut või pitsa maitseainet
Küüslaugu määre:

200g riivitud juustu
2 küüslaugu küünt
2-3 spl majoneesi (Hellmanns)

Valmistamine:
Lõika ciabattad pooleks või mitmeks viiluks.

Määri kergelt võiga ja tomati-tšilli kastmega. Haki sink ja viiluta tomat. Lao saiadele singi kuubikud ja tomativiilud. Riputa peale kuivatatud basiilik või pitsa maitseainet. Purusta küüslauk ja sega kokku juustu ja majoneesiga, määri segu kuklitele. Küpseta ciabattasi, kuni juust on sulanud :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar