Esmaspäev, 16. november 2009

Mustikakissell kohupiimavahuga

Üks maitsev magustoit :)
Vajad:
Kissell:
4 dl mustikaid (külmutatud)
1 l vett
1 dl suhkrut ( või maitse järgi)
2 spl kartuli tärklist
Kohupiimavaht:
200ml vahukoort (35%)
1 spl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
400g paki kohupiima (magus vaniljemaitseline)
Valmistamine:
Pane mustikad vee ja suhkruga potti. Keeda umbes 5 minutit. Lahusta tärklis pooles klaasis vees ja lisa segades kissellile. Kuumuta kuni kissell on paksenenud. Kuni kissell jahtub valmista kohupiimavaht. Lisa vahukoorele suhkur ja vaniljesuhkur vahusta kõvaks vahuks. Vahukoorele sega hulka kohupiim, võid seda ka mikseriga segada, kuid väikseima kiirusega ja kergelt. Serveeri jahtunud kissell kohupiimavahuga :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar